Pinokio Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Znikają mi ikonki z zasobnika systemowego. Np. ikona głośniczka, fireawlla, antywirusa itp. Mino, że programy są uruchomione to ikonek nie ma, albo pojawia się tylko jedna. Jak je zrobić widocznymi? To nie jest problem z ukryciem ikon nieaktywnych - bo ich po prostu nie ma, ani strzałki do ich pokazania. Objaw jest taki jakby programy nie były wcale uruchomione, a są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=635...t=odbuduj+ikony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Wielkie dzieki. Szukałem tego na forum, ale jakos nie znalazłem... Teraz zastosowałem ten programik i...niestety nic nie pomogło :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...