tarpaN Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 czy oplaca sie kupic ten blok za 140 zl (http://www.pc-cooler.com.pl/index.php?s_o=list&s_o2=koszadd&el_id=308&lev=59) bo np. w 4max jest za 200 8O niedlugo zamiezam zlozyc sobie jakies wc (gpu+proc). Ten blok jak dla mnie troche drogi - myslalem o jakims do 100 zl. Czy bedzie duza roznica niz np. na Orbitalu O3 :?: Mam juz zamawiac :?: Czy to jest super okazja :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Dla mnie ten blok ma za male wloty (3/8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Testowalem ZALMAN'a - poszukaj wynikow na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...