Skocz do zawartości
CHECK-IT

MyIE2

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze uzywalem Opery ale postanowilem sprobowac myie bo niektore strony zle chodza z opera.. Jest calkiem spoko z tym ze 2 rzeczy mnie denerwuja... Mianowicie.. W operze moglem wpisac moje dane i jak w jakies ramce wpisalem c to pokazywalo sie CHECK-IT np. przy logowaniu na forum.. W MyIE2 tego nie ma.? Jest na to jakas wtyczka? A druga sprawa to to ze jak wlacze nową , pustą zakładke i wpiszę "r" i klikne z rozwijanej listy w realitynet.pl to normalnie opera zaczyna się łaczyc z ta stroną a w MyIE2 muszę nacisnąć enter... Jest to dosc irytujace.. jest na to jakas wtyczka? I 3 rzecz.. Jak napisze np. "r" w polu adresu a realitynet.pl mam nizej i musze zjechac rolka.. Normalnie w operze rolka mozna przesunac dalej rozwijalna liste adresow.. a w myie2 przewija mi sie cala strona a zeby przewinac liste musze nacisnac na strzalke :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A druga sprawa to to ze jak wlacze nową , pustą zakładke i wpiszę "r" i klikne z rozwijanej listy w realitynet.pl to normalnie opera zaczyna się łaczyc z ta stroną a w MyIE2 muszę nacisnąć enter... Jest to dosc irytujace.. jest na to jakas wtyczka?

Tak MyIE2 juz ma i chyba nic na to nie poradzisz - dla mnie nawet lepiej bo czasem mozna sie majtnac i po co wtedy ladowac niepotrzebna strone.

Sprawdz jeszcze taki bajer: PPM i scroll - bedziesz mogl przelaczac sie pomiedzy otwartymi stronami - IMO bardzo przydatne :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My Ie nie ma wbodowanego autouzupelniania. Ale taka możliwość daje AI RoboForm ("Program służy do automatycznego wypełniania różnorakich formularzy na stronach www używając przy tym sztucznej inteligencji (AI). AI RoboForm wykorzystuje własny, stworzony przez użytkownika profil lub standardowo wykorzystywane na danej stronie hasła, loginy etc. Przy każdej kolejnej wizycie program potrafi sam wypełnić zapisany tam formularz (po kliknięciu na przycisk "Fill Forms"). AI RoboForm jest programem klienckim, pracuje bardzo szybko, nigdy nie wyłącza jakichkolwiek funkcji strony, pracuje również w oknach pop-up. Ważną cechą programu jest jego skuteczność - 95% formularzy wypełnia w całości poprawnie.

")

Co do zlego wyswietlania opery - tez uzywalem bardzo fajne ale z tego wlasnie powodu przerzucilem sie na mozzile - to problemy byly z xp.net.pl i nie chcialo mnie logowac do allegro wogole :!:

Ogolnie polecem sprobowanie mozilli - bardzo przyjemny browser, funkcje autouzupelniania posiada ;) Szczegolnie 1.7 jest wypasiona, ale jesli przeszkadza ci angielkojezycznosc to skorzystaj z polskiej dystrybucji www.MozillaPL.org (1.6 v)

Ps. teraz za namowoa kolegi Xana wyproboje opere 7.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi