Gość zimny1 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 panowie mam dylemat czym wykonac w miare łądną wizytówkę (z jakąs graficzką) oraz w miare łatwy sposub ? prosze o szybkie odpowiedzi pozdrawim zimny1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Najprościej w MS Publisher 2003 - znajdziesz w pakiecie MS OFFICE 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 word, adobe photoshop, paintshop pro, corel... malo jest?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 sorki jeżeli to poytanie było dla was bardzo banalne ale niestety dla mnie jest :x wizytówek nigdy nie rpobiłem a musze zrobic na jutro worda 2003 nie mam ma tylko corela 9 mozecie mi podpowiedziec jak w nim zrobic jakaś wizytówkę? z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam zimny1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...