Brevis Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Ile byscie byli sklonni wybulic za moj config,chodzi mi o plyte ,proc,grafa,pamieci. W sumie pytan z ciekawosci,poniewaz za jakies 2 tyg.szykuje mi sie zastrzyk kasy i tak sobie kombinuje? :D :D :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 all oprócz ramu to tak poleci za 200-300 zł ramy-100-200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Z tauzena bym dal. Daj na allegro to wezmiesz sporo wiecej od jakiegos nieznajacego sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 all oprócz ramu to tak poleci za 200-300 zł ramy-100-200 Szczerze myslalem,ze z tysiaka wezme??Wystarczylo by moze na nowa plyte +pamieci do procka i grafy musiałbym dołozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Mysle ze jak dobry tekst walniesz na allegro to miedzy 800 a 1000 zl sie zmiescisz . Tylko nie wiem czy lepiej sprzedawac razem czy oddzielnie, musisz sobie poogladac ceny dokladnie . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...