HanG Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Stoje przed tym wlasnie oto wyborem jak w temacie, prosze o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Polecam ten watek. Jesli 172T ma cos wspolnego ze 173T (chyba ta sama matryca jest), odradzam, jesli przeszkadza ci smuzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wolalbym 173P o ile dobrze pamietam :) poczytaj testy na benchmark.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mysle ze EIZO, bo mam i jestem Super zadowolony. Samsunga nie widzialem w akcji, ale oceniam to co mam przez dluzszy czas i jest naprawde super jakosciowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...