liberator Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Szukalem na forum ale nie znalazlem sugestii dotyczacej obudowy dostosowanej do moich potrzeb:) Nie wiem jaka kupic obudowe (jak w temacie). Albo sa obudowy big-tower dobrych firm za 500 zeta albo midi za to co moge qpic czyli 350. Prosilbym o rekomendacje jakichs budek:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 za 350 chieftec dragon ten najwiekszy w www.angela.pl w uwagach zaznaczasz ze chcerz bez psu i masz z przesylka za jakos ok 350zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No wlasnie tylko ja potrzebuje wraz z zasilaczem za ta cene:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No wlasnie tylko ja potrzebuje wraz z zasilaczem za ta cene:( cóż - albo allegro (za 300 zł można jakiś starszy serwer z zasilką dobrą kupić), albo jakaś wyprzedaż albo codegen big tower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jeżeli mam kupic codegena to wole troche dorzucic i kupic cos do 400 zeta. Oczekuje na propozyce??:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...