Czak206 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam, Mam maly problem, po formacie i zainstalowaniu XP (oryginal wersja -> professional) nie chce otworzyc mi sie serwis allegro.pl (jeszcze tez wapster.pl) Dodam, że przed formatem wszystko bylo OK, allegro działało bez problemu. Wiem za akurat w tym momencie jak chce otworzyc te witryny to działają, bo na drugim komputerze w pokoju obok serwisy otwieraja mi sie bez problemu. Zainstalowalem service pack 1 do windows xp i ie i nadal nic. Próbowałem z inna przegladarką, ale też żadnych pozytywnych rezulatwów. Zrobiłem ponownie format servera (win xp) i swojego kompa. Raz zainstalowalem u siebie win98 a pozniej znowu xp, ale nadal te stronki mi nie działały na obu systemach. Moje łącze to Neostrada +, nie mam zadnego firewalla. Moze znacie przyczyny owego problemu? Moze brakuje mi jakis aktualizacji? Moze to wina czegos innego? Moze ktos z was mial podobny problem? Pozdrawiam, Czak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Przeczytaj ten artykul - byc moze problem lezy wlasnie tutaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czak206 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 To raczej nie wina przydzielanego mi adresu ip ... na drugim komputerze allegro czy wapster dzialaja bez problemu, a ip mamy to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 U mnie jest podobnie. Na serwerze mam WIN XP i na kompach ktore sa do niego podlaczone nie laduja sie wszelkie strony zawierajace pakiet JAVA. Na serwerku wszystko smiga. Po prostu to wina Windy XP, a czemu sie tak dzieje pomimo ze na serwerze jest zainstalowana JAVA to nie mam pojecia. Wyjscia sa dwa: albo zmiana systemu, albo kupno Routera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...