NaLeSnick Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No wiec kupilem od kumpla Audigy 1 i mam problemy z instalajca ... Oprogramowanie Creativa nie wykrywa mi tej karty ... przy instalacji recznej prze Winde 98 nie wykrywa mi zadnych sterow do tego ... Dlaczego nie wykrywa tej karty ? Moze jest uszkodzana ? plz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaLeSnick Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ok ... jakos udalo mi sie zainstalowac to recznie ... ale dziala mi tylko 1 kanal ... nie mam zadnego oprogramowania ( AudioHQ, EAX itp ) ... Przy instalacji softu z CD napisane jest ze sprzet nie wykryl zadnej kart Audigy ;// Ktos wie co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 spytaj sie kolegi... ja kupilem w sklepie za 186 plnoof i wszystko jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 troszke nie to forum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...