seelk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam Połączyłem sobie kompa z TV tylko chciałbym wykorzystać głośniki z telewizora a nie z komputera, czy potrzebny jest kabel z rozgałęzieniem do weścia audio w TV czy jakoś inaczej, karte dźwiękowa mam zintegrowaną na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Potrzebna jest przejściówka minijack->2xczincz i do tego kabel 2xczincz->2xczincz. Ja mam tak u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A ile minimalnie musi mieć MB karta graficzna, aby w miarę dobrze przekazywała obraz do TV (film) tak, żeby nie było żadnej pixelozy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Trzeba mieć minimum Radeona VE 32MB. Tylko karty ATI i SISa mają dobre TV-OUT wszystko z pod znaku nVidia to na razie szmelc. Czekam na lepsze czasy :) A co do dźwięku to kup sobie taką przejściówkę na dwa minijack. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ew. chyba mozna podlaczyc przez eurozlacze. ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...