Neo_x Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 siemka... kolezanka poprsila mnie zebym sie zapytal o cos takiego :P wczoraj podlaczylam sobie komputer pod tv .. zebym mogla oczywisice ogladac filmy z kompa na duzym ekranie telewizora . Ale jest taka sprawa... ze jak wlacze filmy na full screen to one mi sie strasznie tna, co jakis czas. To jest okropne strasznie skacze i wogole... Nie wiecie moze czy sa jakies programy ? czy cos takiego? zeby to nie skakalo? bo jak ogladam na takim malym rozmiarze to jest spoko, plytko wszystko chodzi, ale jak na full to lipa... aha.. komp to p3 700mhz, 256mb ram, gf 4 440mx, wbudowana dzwiekowa :) ... nigdy nie bylo problemow z filmami.. dopiero wtedy kiedy sie podlaczylo tv :| powiedzcie co o tym sadzicie i poradzcie cos :) aha.. kodeki zainstalowane swierzutko :) pozdrawiam :) thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 oj, oj proponuje sprawdzic directx, stery moze plyta porysowana, a moze taki release filmu :/ i na wszelki wypadek sprawdz kodeki :P PS a ty co? taki ołwerkloker z ciebie :D i nie ten dzial :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 juz nie mam sily poprsotu do tego... wczoraj z 1:30 h walczylem zeby kolory ustawic na tv.. a dzisiaj jeszcze kolezanka zauwazyla ze filmy jej sie tna na full screen... brak mi slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...