FlipekPL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Mam do was takie pytanko chodzi mianowicie o podkrecenie mojego Athlona 2400+ ktorego mialem podciagnietego na 2600 na zasilaczu Codegen 300W po wymianie na zasilacz chiefteca 420W nie moge go podkrecic. Po podniesieniu FSB na 166 gdy sejwuje ustawienia i wychodze z biosa restartuje kompa i po uruchomieniu procek spada mi na 1800+. Myślałem ze to wina CMOSA ale pamiec i timingi ustawiam jak chce i wszystko chodzi ok. Doradzcie co mam zrobic aby go podkrecic ponownie na 2600+ :?: , moze trzeba zwiekszyc napiecie procka jesli tak to napiszczie prosze jak to zrobic bo nie wiem- ustawia sie to gdzies w biosie i jak powinienem ustawic mnoznik - tak wogole to chcialbym wiedziec na ile moge go maxymalnie podkrecic Moj sprzet: 1 plyta epoxa 8rda3+ 2 512 ram kingstona 333 DDR 3 sapphire radeon 9800 pro 128 MB Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a faq przeczytane i przyklejone topiki ? jakos chyba nie bardzo zapraszamy do leORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...