Eclipse Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Czesc mam do was takie pytanie otoz ostatnio zaczalem modowac swoja obudowe pomalowalem cala i postanowilem dac oswietlenie w srodku jednak od jakiegos czasu mam wiatrak 120 mm w bocznej siance koloru czerwonego nie chce sie go pozbywac bo jest cichutki i ladnie swieci dokupie do niego jeszcze katody i inne swiecace wiatraki problem tylko w tym jaki drugi kolor moze wg was byc aby w miare do siebie pasowaly ????? Myslalem nad niebieskim ale czy on nie zniknie i nie da to dobrego efektu ???? Jest to moje pierwsze takie dzialanie i nie wiem jaki kolory pasuja do czerwonego jeszeli chodzi o podswietlanie. Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nie ma opcji "pasuje". Jak ktos madry kiedys powiedzial: "nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba". Ja osobiscie unikalbym jedynie polaczenia czerwony+zielony. a inne powinny dobrze wspolgrac. Ale tak jak mowie: to JA. Ktos inny powie Ci: Ej stary! ten czerwony wiatrak bedzie wygladal jebitnie ze sraczkowatym podswietleniem. I tez bedzie mial racje. De gustibus non est disputandum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dzieki wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale wiesz pierwszy raz zawsze jest ciezko podjac dezyzje i dla tego sie zapytalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 mnie by sie osobiscie spodobal bialy lub zolty... czerwony+niebieski=zbyt popularne 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja sugerowałbym jeszcze filoetowy ;) ale to moja własna sugestia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 sam pomysl.. po co masz miec cos takiego samego jak wszyscy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...