Gość SamoDobro Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mam Asrocka K7VT4-4X. w specyfikacji wyczytałem, że płyta ta posiada coś takiego, jak Hybrid Booster, które niby ma służyć do bezpiecznego overclockingu.. ale w BIOSie nic takiego nie znalazłem... o co chodzi? ktoś coś wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Hybrid Booster to nic innego jak blokada AGP/PCI, zanim założysz topic użyj wyszukiwarki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 szukałem w wyszukiwarce, ale jedyne co znalazłem, to to, że płyta taka a taka ma Hybrid Booster - a na temat jak to to używać itp nic :( jeśli ktoś wie, jak to aktywować, to byłbym wdzięczny za info - bo nijak nie wiem nadal o co chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 chodzi o to ze jesli masz zablokowane PCI i AGP to zwiekszajac FSb proca nie wzrasta ci jednoczesnie taktowanie wyzej wymienionych .. co jest jak najbardziej wskazane .. tak maja chipsety nForce i daltego je tak sobie ludzie cenia w kreceniu .. a co do tego jak sie to walcza to chyba jest to na stałe .. nie wiem nie mam tej mobo wiec nie mam pojecia .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Heh.. no to chyba ktoś coś się za bardzo pochwalił w opisie tego ASROCKa, a raczej jego specyfikacji - bo z tego, co wiem, to nie ma możliwości zablokowania PCI i AGP przy zmianie FSB... :( lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 http://www.asrock.com/news/hybrid-booster.htm cos tu panowie bzdury wypisujecie, wiec postanowilem znalesc odpowiedz, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no to kolega Manial wyjasnil sprawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...