karolx Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam, Przed dwoma dniami założyłem identyczny post, ale niestety zostal zamknięty :(. Powodem było iż odpowiedz na moje pytania znajduje się 4 posty pod moim postam. Jednak nie jest to do końca prawda, ponieważ tam sytuacja jest taka, że to człowiek z neostradą dzwoni do człowieka bez neostrady. W moim przypadku jest odwrotnie: to ja (bez neostrady) chce dzwonic do kogos kto ma neostrade... Jeszcze jedną rzeczą o którą chciałbym prosić jest to, ze nie wiem za bardzo jak mialbym skonfigurowac samą sieć między komputerami... Dodoatkowym problemem moze byc fakt, ze komputer z którym chcę się połączyć jest juz w innej sieci lokalnej... Także jeżeli mogłbym prosić o jakiekolwiek wskazówki, to byłbym bardzo wdzięczny. A oto jeszcze raz opisanie mojej sytuacji: Mam problem, ponieważ chciałbym połaczyć ze sobą 2 komputery przez modem. Wiem ze na pierwszy rzut oka wydaje się to bezsensowne, ale już wyjaśniam: Ze względu na nową taryfę TPSA (darmowe weekendy i popołudnia po 20) chciałbym w tych właśnie godzinach dodzwonić się do kolegi który ma neostrade i chciałbym aby on udostępnił mi swoje połączenie internetowe. Problem polega na tym iż nie wiem jak to zrobić i czy to wogóle jest wykonalne. Szukam już od pewnego czasu odpowiedzi ale nikt do tej pory nie potrafił mi pomóc. Znalazłem na tym forum już kilka zbliżonych treścia postów, ale tam chciano aby osoba mająca stałe łącze dodzwaniała się do osoby bez stałego łącza. W moim przypadku jest odwrotnie: Ja (osoba nie posiadająca stałego łącza) chcę sie dodzwonić do osoby posiadającej np neostradę. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc Z góry dziękuję. Pozdrawiam KAROL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 http://support.microsoft.com/default.aspx?...10402&sd=tech#2 a gdyby ktos wiedział to dawno odpisałby na to - a post ponizej jest mocno analogiczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...