g3rwazy Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niezaleznie od karty graficznej i monitora (sprawdzone na kartach radeon 9500 pro herculesa i geforce 2mx/200 herculesa i monitorach samsung 957mb i daewoo cmc1502b1) na ekranie pojawiaja sie 3 slabo widoczne, jasniejsze od reszty obrazu pionowe pasy po lewej stronie monitora oraz nieusuwalna mora z obydwu stron... czym moze byc to powodowane? reszta sprzetu : plyta asus a7n8x, amd xp 2400+, hdd wd 1200jb. dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 moze moja wypowiedź niewiele pomoże, ale zakłócenia związane z monitorem mogą pochodzić np. z za blisko ustawionych głośniczków, albo jakiegoś innego urządzenia nawet po drugiej stronie ściany... albo moze coś z kontrolerem agp na płycie głównej... wiem ze to było gdybanie a nie odpowiedź ale moze choć poddałem trop gdzie szukac usterki... pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nie wiem jakie są to pasy. ale na kineskopach Diamondtron to normalne zjawisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 te w dimondtronach są chyba poziome, a g3rwazy pisze o pionowych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...