Skocz do zawartości
Wofek

Testy Radeon'a 9700 !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Myslalem o tym wszystkim i wlasciwie mysle ze mnie nie interesuje predkosc. Z tego powodu ze nie zobaczysz roznicy w predkosci pomiedzy GF4 a R9700. Kto zobaczy roznice pomiedzy 100FPS a 120FPS ? Nikt. Takze dla mnie to sie liczy tylko jakosc obrazu. Jesli gry beda lepiej wygladac na R9700 to mysle ze to bedzie super zakup. Jesli R9700 czy GF5 nic nie zmieni jesli chodzi o to aby gry lepiej wygladaly na tych kartach w porownaniu do GF4 czy R8500 to mysle troche ze to szkoda kasy na upgrady. A do tego juz teraz programisci od Doom3 mowia ze ta gra bedzie spoko chodzic na GF3!! Takze mysle ze ja dopiero bede robil nastepny upgrade jak wyjdzie GF6 lub 7 albo R20000. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem o tym wszystkim i wlasciwie mysle ze mnie nie interesuje predkosc. Z tego powodu ze nie zobaczysz roznicy w predkosci pomiedzy GF4 a R9700. Kto zobaczy roznice pomiedzy 100FPS a 120FPS ? Nikt. Takze dla mnie to sie liczy tylko jakosc obrazu. Jesli gry beda lepiej wygladac na R9700 to mysle ze to bedzie super zakup. Jesli R9700 czy GF5 nic nie zmieni jesli chodzi o to aby gry lepiej wygladaly na tych kartach w porownaniu do GF4 czy R8500 to mysle troche ze to szkoda kasy na upgrady. A do tego juz teraz programisci od Doom3 mowia ze ta gra bedzie spoko chodzic na GF3!! Takze mysle ze ja dopiero bede robil nastepny upgrade jak wyjdzie GF6 lub 7 albo R20000.  :lol:

ja poczekam aż Radeon 9700 stanieje do rozsądnego poziomu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...