michu19 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 czesc. interesuje mnie które sterowniki do kart ati byłby jak do tej pory najwydajniejsze ?? zdaje sobie sprawe ze coraz to nowsze maja poprawiane bledy ale sa coraz mnie wydajne - ktore wiec sa najlepsze pod katem wydajnosci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sprawdź sam nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi.... na jednym sprzęcie najlepsze są te, na drugim inne... poza tym jedne są lepsze np. w gierce x ale słabe w y... jak cię interesuje to mam zrobioną tabelkę z porównaniem catalyst i omeg od 3.6 w górę... przydałoby się wiedzieć równierz jaki masz sprzęcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sprawdź sam nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi.... na jednym sprzęcie najlepsze są te, na drugim inne... poza tym jedne są lepsze np. w gierce x ale słabe w y... jak cię interesuje to mam zrobioną tabelkę z porównaniem catalyst i omeg od 3.6 w górę... przydałoby się wiedzieć równierz jaki masz sprzęcior interesuje mnie bardzo,jakbys mogł podesłac mi na maila to bede wdzueczny - luk19mich@tlen.pl - a co do sprzetu: barton 2500,abit nf 7,his radeon 9600, 2 x 512 ram ddr kingston 400mhz tak z grubsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 kurde troche mnie tu nie było, ale mail z tabelką już poszedł... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Sam musisz sprawdzić, jak to na twojej karcie działa. Ja sam używam różnych sterów w zależności od gry, w którą gram. Jak grałem w Far Cry to miałem 4.2. Teraz pogrywam w BF Vietnam, a to chodzi najlepiej na 4.4. Musisz sam wybrać, ale tak ogólnie to polecam omegi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja uzywam najnowszych catalizatorów. omegi mi nie pasują ponieważ w kilku grach miałem małe lagi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Sam musisz sprawdzić, jak to na twojej karcie działa. Ja sam używam różnych sterów w zależności od gry, w którą gram. Jak grałem w Far Cry to miałem 4.2. Teraz pogrywam w BF Vietnam, a to chodzi najlepiej na 4.4. Musisz sam wybrać, ale tak ogólnie to polecam omegi . czyli co gra to inne stery :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Podobno ogólnie najszybsze dla gier DX8.1 są 3.7, a dla DX9 najlepiej najnowsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...