Kolos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam, Czy jest moze jakis program co wymusza na wszystkim Antyaliasing :?: Potrzebny mi jest po to bo mam Radeona 9500@Pro ale mam kwadraciki jak nie mam ustawionego Antyaliasing na x6 :? .Poniewaz niektóre gry tej funkcji nie maja a w windowsie na sztywno działa mi tylko Broken Sword 3 lub FarCry,Colin4 ale te dwie to mozna ustawic w grze. Chodzi mi o to bo chciałem sobie odświezyc NFSU a na nim niestety ani w windowsie na sztywno nie działa a w grze nie ma tej opcji :cry: pzdr, ROB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 AA można włączyć w opcjach sterowników. Aby był on włączony w każdej aplikacji 3D należy wyłączyć opcję zależy od aplikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja na przeykład w opcjach sterowników włączyłem żeby zawsze był AA ale i tak np. w takiej Toca Race Driver dalej widzę poszczępione krawędzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 AA można włączyć w opcjach sterowników. Aby był on włączony w każdej aplikacji 3D należy wyłączyć opcję zależy od aplikacji.Tak wiem, że można ale nie w każdej grze to działa :( Dlatego pytam sie czy jest jakis program co by wymuszal tak jak np: power strip wymusza odświezanie monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sprobuj aTuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa666 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 w sterach OMEGA masz całkiem fajniuśki program Radlinker - ew. do ściągnięcia tu: http://www28.brinkster.com/chrisww1942/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 w sterach OMEGA masz całkiem fajniuśki program Radlinker - ew. do ściągnięcia tu:http://www28.brinkster.com/chrisww1942/Wiam, Ok, Dzięki jutro sprawdze. pzdr, ROB UPDATE ====== Niestety ale nic to nie dało :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...