radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 mozna by zrobic walki pajakow ;) i zakladac sie ktory wygra :lol: (albo ktory zje wiecej tego 2) :lol: a tak na serio to one "produkuja" tez pajeczyne czy tylko biegaja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Jakbym taka zgraje pajaczkow zobaczyl jak na mnie idzie to bym potrzebowal takiego minigana jak w Predatorze gosciu pol dzungli skosil :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Jakbym taka zgraje pajaczkow zobaczyl jak na mnie idzie to bym potrzebowal takiego minigana jak w Predatorze gosciu pol dzungli skosil :Pnp. taki jaki mialem w starym avataeze?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 mozna by zrobic walki pajakow ;) i zakladac sie ktory wygra :lol: (albo ktory zje wiecej tego 2) :lol: a tak na serio to one "produkuja" tez pajeczyne czy tylko biegaja?? Tylko biegaja bo tak naprawde to one sa tylko spokrewnione z rodzina pajeczakow. Ale cicho sza niech legenda sie tworzy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 camel spider i raczej nie jest grozny jak to opisuje berkut:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 przecie one w nocy atakuja... wlezie ci takei qpa 15cm do namiotu i napierdziela :) ci moździerze i granaty nie pomoga :DBo to nie trzeba czekać, aż przyjdą tylko samemu przystąpić do ataku. Np. zbombardować pustynie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 a moze pulapki na szczury (z myszka w srodku) ?? :D czy "to cos" potrafi duzo zjesc?? bo wyrazenie "fragment ramienia" jest dla mnie zbyt ogolny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ok 25g substancji odzywczych, czyli mniej wiecej 1 palec doroslego czlowieka na sztuke. Jak razem zaatakuje 20 sztuk to juz fragment ramienia bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ok 25g substancji odzywczych, czyli mniej wiecej 1 palec doroslego czlowieka na sztuke. Jak razem zaatakuje 20 sztuk to juz fragment ramienia bedzie ;]8O 8O 8O brak mi slow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jakbym taka zgraje pajaczkow zobaczyl jak na mnie idzie to bym potrzebowal takiego minigana jak w Predatorze gosciu pol dzungli skosil :Pnp. taki jaki mialem w starym avataeze?? :> uwazajcie zeby taki Minigun nie spadl wam na glowe LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...