luisam Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mam niezły problem, gdy usuwan jakiś program lub grę bardzo często system nie pokazuje mi zwolnionego miejsca poprostu pokazuje mi tą samą wartość, najczęściej tak jest gdy usuwam przez "dodaj usuń programy" albo kopiuję coś z płyty i anuluję kopiowanie, pliku nie ma a miejsce jest zajęte nie wiem co zrobić bo w tej chwili gdzieś mi uciekło prawie 5gb !!! próbowałem naprawić problem różnymi programami w tym norton system works 2004 ale gdzie tam nic nie pomogłomój komp to: win xp, duron 1000, 256 mb ram , seagate 40gb 5400 rpm, geforce 2 mx 400 64 mb Bardzo proszę o pomoc bo już mnie cholera bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 aha i jescze coś win xp instalowałem kilka razy więc raczej to nie jest wina systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A po restarcie to miejsce wraca czy nadal zajęte? Usuwaj pliki tymczasowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 opróżnij śmietnik kolego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 opróżnij śmietnik kolego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ntfs? fat? bylo wiele razy :-) szukaj dalo wynik np taki: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=671...t=miejsce+dysku ogolnie na 99% masz problem z norton protected bin lub przywracaniem systemu zainstaluj sobie total commander i daj zeby pokazywal ukryte pliki, przejdz na dysk C (czy na jakim tam masz system) i nacisnij lewyalt+shift + enter - przeliczy Ci ktore katalogi ile zajmuja - poszukaj winowacjy tam:-) jak chcesz cos dodac do swojej wypowiedzi to nie pisz dwóch postow pod rzad tylko uzyj przycisku "edit":-) @Gucu - jak Ci sie dwa razy wyslalo to zawsze mozesz jednego posta usunac - w rogu jest taki "x" do usuwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 zrob scandisk dysku :) to tez pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sprawa jest banalna windows ładuje pliki ręcznie usuwane do katalogu System Volume Information spokojnie delete mozesz zrobic na koncu ciepnie sie dajesz dwa razy pomin wszystko bez obaw potem jak cos instalujesz wali pliki tymczasowe do katalogi windows/temp skasuj co jest w nim ale nie samego katalogu pózniej jak przeglądasz www wali pliki tymczasowe do katalogu Documents and Settings// nazwa twojego konta // ustawienia lokalne// Temporary Internet Files / Content.IE5 tam tez mozesz -- zapisuje tam foty i zdjecia podczas ładowania na WWW .... nie kasuj natomiast katalogu TEMP w tym folderze bo stracisz profil ps aby zobaczyc pliki ukrute jak te co podałem w document and setting musisz dać >> start>ustawnia>panel ster>opcje folderów>zakładka widok> zaznacz pokazuj ukryte pliki ale na 99% cały chlam siedzi w System Volume Information Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...