ptaku666 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Podkreciłem swojego GeForca o 10 mhz GPU i RAMCLOCK, czy to nie zaduzo, nie mam na nim dodatkowego chłodzenia. Tak wogole napiszcie mi jesli wiecie o ile mhz mozna podkrecac bezpiecznie bez dodatkowego chłodzenia. Jeszcze jedno, jak jest z zywotnoscią podkreconych kart ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Podkreciłem swojego GeForca o 10 mhz GPU i RAMCLOCK, czy to nie zaduzo, nie mam na nim dodatkowego chłodzenia. Tak wogole napiszcie mi jesli wiecie o ile mhz mozna podkrecac bezpiecznie bez dodatkowego chłodzenia. Jeszcze jedno, jak jest z zywotnoscią podkreconych kart ?? to prawie nic. potrzebujesz np. program Artifact Tester 5 ( http://www.kielkac.prv.pl - DOWNLOAD ). podkręcając o 2-3 mhz za jednym razem, wlaczaj artifacta i sprawdzaj, czy nie pojawiaja sie bledy w wyswietlaniu grafiki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ewentualnie odpalać 3DMarka i spr czy nie ma artefaktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...