Skocz do zawartości
RadX

TEAM pamięci POMOCY !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pamięc firmy team 512MB-DDR-400Mhz

i pracują normlanie spoko aż do momentu kiedy komp musi się "wysilić" np. rendering wtedy się zawisza.

Mam płytkę Solteka SL-75DRV4 z szyną 266 Mhz i tylko tą pamięć jestem pewnien,że to od pamięci bo jak wsadziłem starą wszystko jest ok.

Robiłem już różne cyrki i nic nie udaję się mi uzyskać.

PROSZĘ O POMOC I RADY ! bo nie wiem czy mam ją wymienić (jest jeszczę na gwarancji czy to wina czegoś innego).

Z górki dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to ja jestem zbity TOTALNIE przetestowałem je i są DOBRE !!! 3x przeszył testy ponad godzinne to zajeło !!!

NIE MAM POJĘCIA JUŻ TOTALNIE !!??

ps. Komp mi się wiechnoł jak próbowałem przetestować CPU Multi-Media w SiSoftware Sandra Standard (Win32 x86 ANSI) może ta informacja coś pomoże ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu ..

Ona nie taka stara :|
mam na mysli nawet kt400 i takie tam .. do kadzej mobo ktora leci na 400 byly listy kompatybilnosci z memorkami .. wiec cos to daje do myslenia ..

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu ..

Ona nie taka stara :|
mam na mysli nawet kt400 i takie tam .. do kadzej mobo ktora leci na 400 byly listy kompatybilnosci z memorkami .. wiec cos to daje do myslenia ..

:D

Aha hehehe masakra :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi