RadX Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Mam pamięc firmy team 512MB-DDR-400Mhz i pracują normlanie spoko aż do momentu kiedy komp musi się "wysilić" np. rendering wtedy się zawisza. Mam płytkę Solteka SL-75DRV4 z szyną 266 Mhz i tylko tą pamięć jestem pewnien,że to od pamięci bo jak wsadziłem starą wszystko jest ok. Robiłem już różne cyrki i nic nie udaję się mi uzyskać. PROSZĘ O POMOC I RADY ! bo nie wiem czy mam ją wymienić (jest jeszczę na gwarancji czy to wina czegoś innego). Z górki dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 "team" co to za firma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadX Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu ..Ona nie taka stara :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadX Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Teraz to ja jestem zbity TOTALNIE przetestowałem je i są DOBRE !!! 3x przeszył testy ponad godzinne to zajeło !!! NIE MAM POJĘCIA JUŻ TOTALNIE !!?? ps. Komp mi się wiechnoł jak próbowałem przetestować CPU Multi-Media w SiSoftware Sandra Standard (Win32 x86 ANSI) może ta informacja coś pomoże ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a ze tak zapytam skad do glowy CI przyszlo ze to akurat musi byc wina pamieci?? :shock: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu ..Ona nie taka stara :|mam na mysli nawet kt400 i takie tam .. do kadzej mobo ktora leci na 400 byly listy kompatybilnosci z memorkami .. wiec cos to daje do myslenia .. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadX Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 a ze tak zapytam skad do glowy CI przyszlo ze to akurat musi byc wina pamieci?? :shock: :?"... pamięć jestem pewnien,że to od pamięci bo jak wsadziłem starą wszystko jest ok. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadX Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 pamieci 400mhz z niekotrymi starymi plytami nie smigaly za dobrze ... nawet na obnizonym taktowaniu ..Ona nie taka stara :|mam na mysli nawet kt400 i takie tam .. do kadzej mobo ktora leci na 400 byly listy kompatybilnosci z memorkami .. wiec cos to daje do myslenia .. :D Aha hehehe masakra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...