xmin Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nie wiem czy to odpowiednie forum- ale zawsze warto zapytac w miom symencie c55 cos sie stało nie moge nigdzie dzwonic ale jak przelozylem karte do starej noki to działa [znaczy sie da dzwonic] aha sms tez sie nie da wysylac o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Moja szklana kula mowi mi ze masz uszkodzony telefon :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 hehe ladnies to wydumal:p prosze o jakies madrzejsze wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 nie wiem czy to odpowiednie forum- ale zawsze warto zapytac w miom symencie c55 cos sie stało nie moge nigdzie dzwonic ale jak przelozylem karte do starej noki to działa [znaczy sie da dzwonic] aha sms tez sie nie da wysylac o co chodzi?? www.gsmonline.pl albo szukaj serwisu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...