0000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Radeon 9600 pro podaje do 700 nic ciekawego niewidze a wy ,którą firme wybrać link do sklepu http://www.arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=5 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 kupic jakiegos 9500@pro z allegro z gwarancja od jakiegos sprawdzonego allegrowicza , wydajnosc duzo wieksza niz te twoje tutaj , a i cena bedzie nizsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 wiem co znaczy 9500 8 potoków ale niekupuje na allegro a pytanie było o 9600 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Raczej skłaniałbym się do Gigabyte! 8) UPDATE Słabo się wyraziłem! :lol: :lol: :lol: Jeśli uparłbyś się na karte nvidii to gigabyte. Ale i tak polecam Sapphire. Masz w nim pełne DX9 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 no jak juz w sklepie to gdzies sa ultra 2 fx 5600 za 540 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Ja bym wzioł R9600PPRO od Gigabyte.Najlepiej jakbys zobaczył który model ma lepsze pamięci i wtedy wzioł ten z lepszymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 w Siriusie jest za 599 zł FIC R9600Pro, którego podkręciliśmy w naszej redakcji do 500/800 MHz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 w Siriusie jest za 599 zł FIC R9600Pro, którego podkręciliśmy w naszej redakcji do 500/800 MHz!!!To by było dobre wyjście.Ten Radek ma pamięci 2.8ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Pamięci 2.8ns??? 8O Łoooo. Mój radek 9800Pro ma takie :lol: :lol: :lol: ! Wykręciłem je na 760Mhz a wy na 800??? No nieźle! Brawo! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja na moim gf fx 5900xt mam 2.8ns Hynixy i chodzą spokojnie na 900 MHz :-) bez radiatorow, kupie radiatory i moduje na 5950 Ultra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Miałem kiedyś 5900Xt Leadteka i mem 2.2ns poszły na 840Mhz. Ale sprawdzałeś temperaturke pamiątek? :lol: :lol: :lol: Normalnie nie można palca utrzymać przez 3sekundy hehehehe. :D na moim radku też są parzące (założyłem radiatory). :D A wracając do tematu to skusiłbym się jednak na tego FICa. Jak dla mnie rewelka się kręci! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Najlepiej jakbys zobaczył który model ma lepsze pamięci i wtedy wzioł ten z lepszymi. Ja mam Sapphirka i jest loozik. Nie pamietam jak karta sie O/C przed zmiana na ZALMANA ale ja zmienilem na nigo bo mialem halasliwy wiatraczek. Teraz jest wszystko gicior i moge z czystym sumieniem go polecic! Ale to duzo zalezy od pamiatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja mam szafira i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...