easy65 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 No właśnie jak w temacie część okien otwiera się jak gdyby w innej rozdziałce,zawartość nie mieści się w okienku np.właściwości drukarki i część przycisków jest niedostępna. Wygląda to tak jakby niektóre czcionki były zbyt duże,wydaje Mi się ,że wskoczyło to po czyszczeniu RegCleanerem,ale pewny nie jestem. Wie ktoś o co tu chodzi?? Czy można to naprawić czy reinstal,przywracanie mam wyłączone,znalazłem podobny problem na forumi tam jest mowa o kontrolkach ocx windy czy to to? tak to wygląda http://www.gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=2329069 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 moze cos masz pomieszane z tematami windowsa, sprobuj ustawic np, standardowy wyglad windy i zobacz czy jest tak samo, a pozniej wroc do theme z xp wygladu... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy65 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nic nie pomagało z tego co robiłem,zadziałał format c ;) i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...