rapra Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 mushkiny z mojego podpisu (na winbondach BH-6) + Lanparty ultra B - czy ktokolwiek z Was mial lub gdzies czytal o problemach ze wspolpraca takiego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jak byś dobrze poszukał to byś wiedział że DFI uwielbia Winbondy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 topic umieszczony na prosbe mojego kolegi, ktory chcial miec opinie nie tylko ode mnie - dzieki Panie Kwiecien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nie slyszalem o problemach LanParty + BH-6m a troche sie tym interesuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 najbardziej dfi chodzi z Winbondami BH5...ale z tego co do tej pory BH6 TEZ POWINNO BYC SPOKO.....DFI koch kosci oparte na Winbondach http://s6.invisionfree.com/underclock/inde...hp?showtopic=28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Winbonda kocha prawie każde mobo jeśli tylko dostarczy sie na mem odpowiednie napiecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...