Skocz do zawartości
pawlospc

Bloki - jakie wymiary??

Rekomendowane odpowiedzi

Bede mial za free zrobione bloki na CPU GPU NB I SB tylko nieznam wymiarow, mam plyte miedziana grubosci 1 cm i musze powicinac kawalki na bloki, czy ktos zna wymiary??? Bloki beda robione na wzor G bloku i prisson ze strony http://www.kyniek.klub.chip.pl/ Na procku bedzie prisson a na reszcie G blok, jeszcze niewiem czym to schlodze, ale najpierw bloki. Mam GF3Ti Palita i EPOXA 8RDA3I, niewiem jak sie zabrac do mierzenia.... Glowny problem to grafa i procek... HILFEEE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej zrobic sobie na CPU jakiś wydajniejszy bloczek w miare możliwości - kopia WW np. ??

Sam robie bloczki i wiem, że trzeba się nakombinować, żeby wszystko ładnie pomieścić.

Tak jak mechl!n mówił bloczek na SB sobie daruj

Na NB i GPU standardowe wymiary to 40x40x5-10mm i to w zupełności wystarcza. Ja robie bloczki na NB/GPU o grubości 5mm i mysle, że będzie ok.

Na proca grubość od 6-10mm i jest GIT.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale Uriel ma 3 krotćce, a ja niechce kombinowac, jak ja mam to prosto podlaczyc??? Poza tym kto mi to zrobi tak ladnie??? Tescia nie bede meczyl juz :P

No to zrób kopie MK4 Morphlinga

Pozdrawiam. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi