pawlospc Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Bede mial za free zrobione bloki na CPU GPU NB I SB tylko nieznam wymiarow, mam plyte miedziana grubosci 1 cm i musze powicinac kawalki na bloki, czy ktos zna wymiary??? Bloki beda robione na wzor G bloku i prisson ze strony http://www.kyniek.klub.chip.pl/ Na procku bedzie prisson a na reszcie G blok, jeszcze niewiem czym to schlodze, ale najpierw bloki. Mam GF3Ti Palita i EPOXA 8RDA3I, niewiem jak sie zabrac do mierzenia.... Glowny problem to grafa i procek... HILFEEE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 To jak sie dowiesz to napisz bo mnie rowniez to interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlospc Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Dowiedzialem sie :) Na procek powinno byc ok 50x50 a GPU 40x40 SB i NB tak jak pisalem :) A wie ktos jaka wysokosc??? 1cm to duzo czy malo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A nie lepiej zrobic sobie na CPU jakiś wydajniejszy bloczek w miare możliwości - kopia WW np. ?? Sam robie bloczki i wiem, że trzeba się nakombinować, żeby wszystko ładnie pomieścić. Tak jak mechl!n mówił bloczek na SB sobie daruj Na NB i GPU standardowe wymiary to 40x40x5-10mm i to w zupełności wystarcza. Ja robie bloczki na NB/GPU o grubości 5mm i mysle, że będzie ok. Na proca grubość od 6-10mm i jest GIT. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlospc Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Kopia czego??? Myslisz ze prision nie jest wydajny?? Sie na tym nie znam 1st timer jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Kopia WhiteWater. Uriel 1 i 2 jest również kopią (nie dokładną oczywiście) WhiteWatera. A co do bloczku prisson - może i jest wydajny, ale WW wydajniejszy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlospc Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 No tak ale Uriel ma 3 krotćce, a ja niechce kombinowac, jak ja mam to prosto podlaczyc??? Poza tym kto mi to zrobi tak ladnie??? Tescia nie bede meczyl juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja nie widze problemu żeby do uriela zrobić top 2 króćcowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 No tak ale Uriel ma 3 krotćce, a ja niechce kombinowac, jak ja mam to prosto podlaczyc??? Poza tym kto mi to zrobi tak ladnie??? Tescia nie bede meczyl juz :PNo to zrób kopie MK4 Morphlinga Pozdrawiam. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...