Gość DaMcio Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mam sound blastera digital 5.1 .. na kx (tylko te stery się instalują) problem polega na tym że dźwięk #*69:)#(&||TrZeSzCZy||?!@#* i popiskuje NERWICY MOŻNA DOSTAĆ! co robić ... a i ustalmy jedną rzecz z góry ... "(...)ze strony creati(...)" SRATA TATA DE.U.PE.A RAKA :? (na nic lepszego nie wpadłem ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 help :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 help :( ...jak ci sie stery ze strony creative nie moga zainstalowac l??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jaki sprzęt to 1, 2 co pisze jak sie nie chcą zainstalować stery creative ? jesteś pewien że karta ci nie padła ?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ok a więc wyświetlany jest taki komunikat karta nie padła bo normalnie odtwarzam muzyke itp. tyle że np wejde w folder coś usunę lub uruchomię natychmiastowo rozpoczyna się terkot TrzR#%)SZZrR#%_Tit ititititit iRZRZT#)(TZT3()%ZTZTz gdy natomiast uruchomię grę ... (naturalnie wyłączam odtwarzacz :) ) ustawiam sobie na creative (eax) dźwięk momentami strzela "TYK" "pyk " itd :) :lol: a gdy nic nie jest uruchaminae nic nie pracuje wtedy dźwięk momentami się PIE zniekształca Kidy zainstaluje ręcznie stery od creativa nie moge wybrać opcji creative (eax) w grach (a poto kupowałem karte aby móc to włączyć :) ... a w windzie momentami popykuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 help :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 masz tlena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 tak (bez urazy ale przypominasz mi .... tutaj zacytuje " a jaki pan ma notes ?" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 tak (bez urazy ale przypominasz mi .... tutaj zacytuje " a jaki pan ma notes ?" :) to mi go podaj przesle ci najnowsze stery bo tez mam live i zobaczymy czy sie uda oki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 niestety nie wypaliło H. E . L . P .! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 a kx drivers ?? dowiemy sie jakiego kompa masz :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Athlon xp 1.7 Radon 9500 P R O Dysk Maxtor 60 Gb 3 wiatraki Główna Soltek SL-75DRV4 Dźwiękowa Sound Blaster Live ! 5.1 DIGITAL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 a na w98 normalnie sie instaluja ? starszy mial takiego SB Live, co go XPki wykrywaly jako early vga controler i nie dalo sie zainstalowac sterow creative-a, wyskakiwal dokladnie ten sam komunikat ... sprobuj na innym live-ie aa zapomnialem dodac ze po zmianie na inny egzemplarz Live-a wszystko ladnie dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 :( help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 hym a zmień port pci na inny może to coś da ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 :( gdzie to siem robi ... w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 to raczej nie bios :) otwierasz komp i zmieniasz slot pci :) i pytam sie 2 raz czy zainstalowałeś sterowniki KX ???? popatrz w tym topiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63498 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 jestem NON STOP NA KX ponieważ jak zainstaluje ręcznie sb to nie mam creative eax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali111 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Damcio.., Instalujesz KXy a nie wiesz co to PCI , Dziwne!!!!!???? Odpuść se KX, z tego co czytałem na forach, trudne są w konfiguracji. Otwórz kompa zobacz jaki nr. ma twoja karta CT.x..x..x i wtedy szukaj sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 I powiedz mi czy sprawdzales czy na 98 to dobrze dziala, i wez innego live-a !! bo mowie CI co rozwiazalo u mojego starszego problem - a wyglada mi to takze na Twoj problem i sprawdz jak wykasujesz stery jak sie ten live zglasza (jak early VGA controller to :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 noł nie będe zwalał dopiero co postawionego systemu :) ps: karty nie moge wymienić ponieważ odkupiłem ją od kumpla (miała zaledwie rok...) zgłasza się jako multimedia/media controller czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...