KRECIO Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 W jaki sposob uruchomic moje MOBO bez kasowania biosu zworka jesli za mocno podkrece procka i komp sie nie wlacza? Czy jest jakas specjalna konfiguracja klawiszy ktora resetuje ustawienia biosu? (mialem takie cos w mojej starej MOBO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ja przeszukalem cala instrukcje i nie znalazlem :( mnie tez by sie to przydalo :P moze zle szukalem :? moze slepy jestem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 W jaki sposob uruchomic moje MOBO bez kasowania biosu zworka jesli za mocno podkrece procka i komp sie nie wlacza? Czy jest jakas specjalna konfiguracja klawiszy ktora resetuje ustawienia biosu? (mialem takie cos w mojej starej MOBO :) Rzymajcie Insert podczas uruchamiania kompa. Bylo niedawno. Uzywajta opcji szukaj... :twisted: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 staram sie regularnie zerkac na forum i przyznaje, ze nie rzucilo mi sie w oczy, ale moze nie szukalem gdzie trzeba :wink: dzieki za pomoc, ten guziczek ulatwia zycie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Insert nie dziala to pierwsze co probowalem :) probowalem rowniez Ctrl+Alt+Home i tez nie chodzi...slyszalem ze jak sie wlaczy w biosie funkcje automatycznego kasowania biosu to resetuje sie przy dluzszym przytrzymaniu przycisku POWER przy wlaczaniu?chce sie komus sprawdzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Den- czy masz juz te szybkie pamiatki Crosaira?(chyba tak sie pisze) i czy robiles juz testy na FSB 166? bo ja juz jestem pewien co do dzielnika 1/5 mamy go napewno teraz pytanie czy mamy 1/6? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam dobra i zla wiadomosc dal uzytkownikow MSI, moze najpierw ta dobra...sprobowalem przytrzymac insert gdy za mocno przetaktowalem procka i o dziwo komp sie wlaczyl, probowalem kilka razy i zawsze sie wlaczal :) (tuz po przycisnieciu POWER trzeba wcisnac Insert i komp sie wloczy), ale teraz zla wiadomosc :( gdy o wiele za mocna przetaktowalem procka (mnoznik 14X :)), tio sztuczka z Insertem juz nie pomogla trzeba bylo zrestartowac bios zworka :( i to by bylo na tyle, acha dodam jeszcze ze gdy komputer sie wlacza w tio w biosie nie ma zadnych zmian, czyli wyglada tak samo jak przed restartem wystarczy spowolnic procka i plytka juz nastepnym razem sama wystartuje :) Nio to mozna powiedziec ze napisalem 2 dobre wiadomosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Spróbuj Home, Delete lub Insert. Na MSI wystarczy parę razy zrestartować i zazwyczaj płytka sama wstanie - wyskakuje wtedy FSB/Frequency Error. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...