salata Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam zamiar kupić P4 z nowym rdzeniem. Mam pytanko. Czy ktoś miał z nim jakieś problemy? Ewentualnie z wersjami 1,6A i 1,7A? Jak się kręci? Wymaga dodatkowego chłodzenia? Jakie pamiątki (chodzi o DDR), firmowe, 266 czy 333? TIA Salata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam zamiar kupić P4 z nowym rdzeniem. Mam pytanko. Czy ktoś miał z nim jakieś problemy? Ewentualnie z wersjami 1,6A i 1,7A? Jak się kręci? Wymaga dodatkowego chłodzenia? Jakie pamiątki (chodzi o DDR), firmowe, 266 czy 333? TIA Salata jeśli kupisz P4 BOX to ten cooler wystarczy na dłuuuuuuuuugo ramki to Nanye,między 266 a 333 aż takiej dużej różnicy w wydajności nie ma kręci się do ok.2,5 ghz spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Problemów z P4 miałem teraz jak chcesz p4 bież min1.8A i to boksa jest tam dobry wentylator i cichy ponadto masz gwarancje 3 lata A powinien się kręcić dobrze przynajmniej na 2.4. O 1.6A to możesz już zapomnieć jest ciężko go kupić przynajmniej u mnie w mieście. Jak chcesz sobie dobrze kręcić to musisz się zaopatrzyć w dobre mobo, a DDR'y chyba najlepiej już 333 choć ja sam mam 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Polecam P4 1,8A - zero problemów, na boxowym coolerze kręciłem go na 2,4 pewnie dało by się więcej wycisnać ale jeszcze nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam zamiar kupić P4 z nowym rdzeniem. Mam pytanko. Czy ktoś miał z nim jakieś problemy? Ewentualnie z wersjami 1,6A i 1,7A? Jak się kręci? Wymaga dodatkowego chłodzenia? Jakie pamiątki (chodzi o DDR), firmowe, 266 czy 333? TIA Salata Wydaje mi sie że takie cudo jak p4 1.7A (notrhwood) nie istnieje, nortłudziki są 1.6, 1.8, 2.0 .. itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Wydaje mi sie że takie cudo jak p4 1.7A (notrhwood) nie istnieje, nortłudziki są 1.6, 1.8, 2.0 .. itd Dokładnie. 1.7 to albo Williamette albo Celeron4. Wracając do tematu. Najprawdopodobnie nigdzie już nie kupisz 1.6A więc zostaje 1.8A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Dzieki wielkie. O to mi chodziło. Biore kase i lece po sprzecior. Plytka na i845E. Chyba wezme Solteka. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...