Skocz do zawartości
erio

bylo: MINT ATI 8500 275/275 Dvi-D >>>> powercolo

Rekomendowane odpowiedzi

http://service.madonion.com/compare?2k1=4289492 

to jest link to mojego wyniku z 3dmarka 2001 SE ... panowie Dunaj i Grisza ... podajcie swoje compare ... chcialbym zobaczyc wasze szczegolowe wyniki ????

musze dodac ze moja karta wyraznie czeka na Mhz z procka.... czasami sie przycina ... to chyba proc nie wydala tak szybko doliczyc co trzeba ... nie ma kogos z krakowa kto chce kupic d1.2 "niekrecony ;)"za 200 zł ;)) lub wpasc z A1700+ na godzinke i zweryfikowac moja teorie ??

Za 200zł to nowe schodzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie narzekam, mam 8100 3dmarków 2001. Mam jeszcze pyanie. Czy na moim Mint 8500LE 64 DDR mogą być Hynixy 3,6 ??? Trochę mnie to zdziwiło, ale tak chyba pisze na tych pamiątkach...

bardzo mozliwe ...

a co do ceny ... wiem ze nowe sa za 200 ale ja jelenia szukam ( ale na tym forum chyba nie znajde) :)))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie narzekam, mam 8100 3dmarków 2001. Mam jeszcze pyanie. Czy na moim Mint 8500LE 64 DDR mogą być Hynixy 3,6 ??? Trochę mnie to zdziwiło, ale tak chyba pisze na tych pamiątkach...

bardzo mozliwe ...

a co do ceny ... wiem ze nowe sa za 200 ale ja jelenia szukam ( ale na tym forum chyba nie znajde) :)))))))

za 199,99 to bym kupić :roll: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...