erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam karte DVI-D i przejsciowke DVI-I >>> D-sub ... problem jest taki ze mam wszystko ok poinstalowane MINT 8500 , stery, hydravision, panel... 2 monitor sie wlacza ... ale jest czarny ekran ... czy to mozliwe ze DVI-D i DVI-I tak sie różnia ????? ze nie beda razem dzialac ??? watpie ... ale jak tak to moja karta jest do [gluteus maximus] bo 2 minitora CRT 15" nie podloncze se :((( Zmiany rozdzielczosci dzialaja monitor reaguje ... jak dam zla rozdzialke np. 1280x1024 to nie dziala ( czarny wylaczony kineskop)bo jej nie obsluguje ... a na tych czestotliwosciach co je obsluguje JEST CZARNY EKRAN (chyba wlaczony kineskop) na 2 monitorze ... na 1 wszystko spiewajaco ... schemat przejsciowki : .. ........ - ........ .. ........ 3 kropka od lewej w 2 rzedzie ... ten "gwozdzik" w przejscowce jest jakies 1.5 mm wepchniety do srodka ... moze to przez to ????? ... chyba pojade wymienic przejsciowke ... bo jak to problem DVI-D vs DVI-I ( niezgodnosc standardów _ to bede moosial karte oddac, wymienic nie wiem cholera !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 http://store.kayye.com/kayye/dviaccessories.html to jest odpowiedz na moje pytanie ... :))) moze komus sie przyda ;) PS. Jak ktos jeszcze kiedys o to spyta to z czystym sumieniem go o<span style="color:red;">[ciach!]</span>le i powiem UZYJ SZUKAJ BUCU !!! ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...