serwal4 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nie wiedziałem gdzie to dać(jakby co to przesuncię w inny dział). Mam: Pentium III 550mghz@665mghz 2x 32mb sdram pc100 Riva TNT2 64 32 mb sdram a chce: procek-brak zmian ram: 2 128 mb sdram pc 133 karta: GeForce 2 MX/Ti, Geforce 4 MX 440(wszytskie 128 bit 64mb) płyta główna obsługuje 384 mb sdram pc 133 i szyna AGP x4 Czy opłaca się to?? Czekam na propozycje i opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 serwal4 wiecej szczegolow... do czego ma sluzyc komp ? jesli do grania to jakie gry ? ile masz kasy do wydania itede itede ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 czyli chcesz zmienić ram i grafę, co w tym trudnego ?? oczywiście lepiej wyszedłbyś na jakimś duronie 800-1000 ale twoja decyzja. cena ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Tylko niestety mam ograniczony budżet więc narazie tylko ram i karta. Komp ma służyć do gier, oczywiście nie tych najnowszych :) z tego co czytałem to na tym, odpale GTA VC , prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 skoro ja na swoim celku 533, 384 ramu, gf2 mx400 odpalam to ty tez nie poiwnienes miec problemow (jesli mowa o sprzecie po wymianie bebechow ktore napisales) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 zawsze moge później dokupić ram :) a potem może płyta główna i procesor:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ekhm teraz tylko ddram radziłbym sprzedać to.I kupić coś na durniu :) bo sdram`ów nie opłaca sie kupywać.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 wpakowąłbym ddram nie sdram ale mi plyta glowna ddramu nie obsluguje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...