Hubert Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 W najnowszym Komputer Swieci jest test dyskow twardych wielu producentow wraz ze szczegolowymi wynikami. Jest tez o kartach graficznych. Podaje to tak dla tych co chcielby porownac swoj dysk z innymi ewentualnie kupic nowy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Ja bym sie nie kierowal testami z komputerswiata... Moze akurat ten jest oki, ale wiekszosc jakas dziwna. PS. Nie chce mi sie wierzyc ze IBM Ata 100 jest o tyle szybszy od Maxtora Ata 133. Chyba ze testowali na plycie ATA 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ten test to jeden wielki LOL Barracuda najgłośniejsza ze wszystkich rotfl "Barracudy są cichsze podczas pracy niż w trybie jałowym"-ale przecież jeśli tryb jałowy w dysku to działa na podobnych zasadach jak w aucie tzn. że dysk wogóle się nie rusza-jak się mylę to wyjaśnić proszę mi !! w teście nie ma "Kavioru" z 8mb cach !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ja tam ufam tylko teston na www i swoim wlasnym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 nie ufajcie tym testom z kś tam to wśród nagrywarek najlepsze było LG! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Heh, ufajcie testom z KS bo tam wygral moj CD-chrom ;], NEC piekny, szybki tani i wogule cacy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Ja bym sie nie kierowal testami z komputerswiata... Moze akurat ten jest oki, ale wiekszosc jakas dziwna. PS. Nie chce mi sie wierzyc ze IBM Ata 100 jest o tyle szybszy od Maxtora Ata 133. Chyba ze testowali na plycie ATA 100 Ta przecierz na Ata 133 jest 1% szybciej :) , ale i tak lepiej tego nie czytac bo tam nowe teorie tworza :) . Pozdrawajlu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...