FREE_USER Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Co o tym myślicie ??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 mysle ze ten twoj pstniepotrzebnie zajmuje miejsce ktore moglby wykorzystac , bardziej sensownie , ktos inny :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 mysle ze ten twoj pstniepotrzebnie zajmuje miejsce ktore moglby wykorzystac , bardziej sensownie , ktos inny :evil: :twisted: No to napisz coś sensownego a nie podpisuj się pod bezsensownym postem :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 w szybszych AthlonachXP (chyba od 2000) mnoznik odblokowywali sie inaczej nie trzeba bylo malowac wszstkich mostkow wiec teraz tez chyba nei bedzie trzeba malowac wszystkich L1 martwi mnie jednak odblokowywanie mniznika w Athlonach z kapturkiem ( z oslonka na rdzen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 martwi mnie jednak odblokowywanie mniznika w Athlonach z kapturkiem ( z oslonka na rdzen) Athlonów z hełmem nie będzie... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mi w tym poście głównie chodziło o Antka 2600+ a nie o starsze czy widzieliście jego zdjęcie . Przyjrzyjcie się mostkowi L1 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 sluchaj zasugerowalem ci jedynie ze twoj post Wysłany: 21 Sie, 2002 16:56 Temat postu: Co myślicie o mostku L1 na nowym Athlon XP 2600+ :-))) zupelnie wystarczyl nie musiales zakladac nowego tematu mogles w tamtym napisac odpowiedz co ludzie o tym mysla --- tylko o to mi chodzi .... wyobraz sobie jak np kazdy zapominal by dopisac jakiejs kwestii do zalozonego tematu przez co zakladalby kilka innych ....... tylko o to mi chodzi :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 sluchaj zasugerowalem ci jedynie ze twoj post Wysłany: 21 Sie, 2002 16:56 Temat postu: Co myślicie o mostku L1 na nowym Athlon XP 2600+ :-))) zupelnie wystarczyl nie musiales zakladac nowego tematu mogles w tamtym napisac odpowiedz co ludzie o tym mysla --- tylko o to mi chodzi .... wyobraz sobie jak np kazdy zapominal by dopisac jakiejs kwestii do zalozonego tematu przez co zakladalby kilka innych ....... tylko o to mi chodzi :evil: :twisted: No to OK. 8) Ale to nie było zupełnie tak bo z tym drugim tematem to przypadkiem wysłało się ale to już inna bajka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...