Skocz do zawartości
FREE_USER

Co myślicie o mostku L1 na nowych XP

Rekomendowane odpowiedzi

w szybszych AthlonachXP (chyba od 2000) mnoznik odblokowywali sie inaczej nie trzeba bylo malowac wszstkich mostkow wiec teraz tez chyba nei bedzie trzeba malowac wszystkich L1

martwi mnie jednak odblokowywanie mniznika w Athlonach z kapturkiem ( z oslonka na rdzen)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj zasugerowalem ci jedynie ze twoj post Wysłany: 21 Sie, 2002 16:56 Temat postu: Co myślicie o mostku L1 na nowym Athlon XP 2600+ :-))) zupelnie wystarczyl nie musiales zakladac nowego tematu mogles w tamtym napisac odpowiedz co ludzie o tym mysla --- tylko o to mi chodzi .... wyobraz sobie jak np kazdy zapominal by dopisac jakiejs kwestii do zalozonego tematu przez co zakladalby kilka innych ....... tylko o to mi chodzi :evil: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj zasugerowalem ci jedynie ze twoj post            Wysłany: 21 Sie, 2002 16:56    Temat postu: Co myślicie o mostku L1 na nowym Athlon XP 2600+ :-)))  zupelnie wystarczyl  nie musiales zakladac nowego tematu mogles w tamtym napisac odpowiedz co ludzie o tym mysla --- tylko o to mi chodzi .... wyobraz sobie jak np kazdy zapominal by dopisac jakiejs kwestii do zalozonego  tematu przez co zakladalby kilka innych ....... tylko o to mi chodzi  :evil:  :twisted:

No to OK. 8) Ale to nie było zupełnie tak bo z tym drugim tematem to przypadkiem wysłało się ale to już inna bajka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...