whyte Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No wlasnie. Slyszalem o wgraniu jakiegos biosu z innego modelu. Musi to byc bios tez z CD-W54E czy moglby byc z teac CD-W58E[8x8x32]. Robil ktos przerobke tego modelu CD-W54E. Please pomozcie. aha i gdzie moge znalesc tego biosa? na cdrinfo.pl nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Musi to byc bios tez z CD-W54E czy moglby byc z teac CD-W58E[8x8x32]nie rób nigdy czegoś takiego jeśli nie jesteś pewien w 100% że to zadziała. Możesz spróbować wgrać nowszy bios do nagrywarki ale tylko jeśli jesteś pewien że będzie on pasował. Bios od innego modelu prawdopodobnie nie będzie pasował i zrąbiesz sobie CD-RW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Miałem tą nagrywarke (nawiasem była super ojciec w spadku ją dostał) ale na 99% nic szybszego z niej nie zrobisz, jedyne co możesz zrobić to ją zepsuć !!! :lol: :lol: :lol: http://www.cdrinfo.pl/ looknij tam może czegośc więcej się dowiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam tą nagryware obecnie pytałem sie już na forum czy da radę cos z niej zrobic i w końcu dałem se spokój :evil: trudno jak cza to cza czekać 20 min :P z góry powodzenia daj znać jak coś zrobisz z nią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 no szkoda ze sie nieda wiecej wycisnac. Sprzet jest naprawde zajebistej jakosci, jedyny minus to te 4x speed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...