adam2006 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Mam Ti4200 Albatrona i czy można go przerobić np. na 4400?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 polecam wiertarke i młotek 8) power stript, riva tuner, itd,itp..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam Mam Ti4200 Albatrona i czy można go przerobić np. na 4400?? a jaki to ma zwiazek z dzialem PAMIECI RAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A kto mówi o pamięci RAM?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A kto mówi o pamięci RAM??a nie wiem czy zauwazyles jestes w dziale Forum Tweak.pl - Forum Strona Główna -> Pamięci RAM a nie Karty Graficzne który jest TU -> http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=28 to troche jakbys wszedl do zoologicznego i zapytal czy są podpaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 uups... pomyliłem działy. Uprzejmie pzepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Podstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...