karbon Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Szukalem juz wszedzie pomocy . O co chodzi . W interfejsie D3D nie mam zadnych krzakow czy jak to sie tam nazywa np Unreal Tournament jest git w 1024 768 32 bpp natomiast w OpenGL przykaldowo RTCW juz sa perfidne krzakole . CHyba nie zepsulem karty w OpenGL ? Aha 3d mark 2000 tez bez krzakow . Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Tak a karte jaką masz to mamy zgadywać :? Tak wogóle podaj cały konfig najlepiej, jaki sytem, sterowniki itp. Może karta przekręcona tzn za bardzo podkręcona. :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbon Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ge Force 2 GTS i na defalt ustawieniach sa artefakty w RTCW ktora korzysta z OpenGL a w UT tej pierwszej ktora dziala na D3D ani jednego krzaczka . Co sie dzieje ? HELP windows 98 special edition detonatory 56 64 DX 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 na poczatek zmien sterowniki od grafiki (oczywiscie nie podales jakich uzywasz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 podał stery ! ma detki 56.64 Nagraj 44.03 lub 45.23 ta są najlepsze a i jak je nagrasz to wgraj dx jeszcze raz (ja bym polecał dx 9 ale to twój wybór) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 na PW Ci podal czy jak? dla mnie nie podawal, wiec zapytalem. rzeczywiscie te ktore podales tez moge polecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 rapra - przeczytaj sobie dokładnie trzeci post od góry.... karbon- zmień stery, wgraj sobie dx9, co zrobiłeś, że ci zaczęło krzaczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 na PW Ci podal czy jak? dla mnie nie podawal, wiec zapytalem. rzeczywiscie te ktore podales tez moge polecic. windows 98 special edition detonatory 56 64 DX 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 karbon - powiedz czy po nagraniu jakiegoś programu tak się stało grafe podkręcałeś (nie wiem czy ma to coś do open Gl ale może) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...