Skocz do zawartości
djjaku

free forum - pomozcie nam

Rekomendowane odpowiedzi

heyah ! :P

mam do Was wieeelka prosbe - zrobilismy sobie male forum na www.frforum.prv.pl i w zwiazku z tym mamy prosbe - niechc kazdy kto przeczyta ten temat wejdzie na ta strone zarejestruje sie i napisze jakiegos posta (najlepiej zacznie nowy temat)...

i nie zrazajcie sie bledem po rejestracji - wstecz i normalne logowanie (jesli ktos wie jak to naprawic bedziemy wdzieczni za pomoc)

pomozcie nam sie rozwinac, nie mamy zamiaru stworzyc konkurencji dla Tweaka (po co brac sie za cos co jest niemozliwe) tylko chcemy stworzyc miejsce w ktorym bedzie mozna porozmawiac o wszystkim i dla wszystkich

przeczytalem regulamin i nie widzialem zakazu reklamy swojej strony wiec mam nadzieje ze Moderatorzy uszanuja moja prosbe

pozdro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAaHahAHahaAHaAHAHAHAHAAHahaAHaHaAHaHa !!!!

luk et diz :

Problemy

Rzuciła Cie dziewczyna?? A może Cie zdrasza ?? A jak tam w szkole?? Opisz swój problem tutaj.

yyyy...... mam problem z wlasnym przyrodzeniem - co robic !!?? :lol:

dziwne reklamowanie forum na innym forum :/

pFFFF BTW: komu sie bedzie chcialo wchodzic na jakies forum ktore stoi na servie w domu (pewnie winda + siec osiedlowa = lol )

ehhhhh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy

Rzuciła Cie dziewczyna?? A może Cie zdrasza ?? A jak tam w szkole?? Opisz swój problem tutaj.

forum jest dla każdego i na każdy temat

dziwne reklamowanie forum na innym forum :/ 

to moze zaproponujesz inną forme reklamy??

pFFFF BTW: komu sie bedzie chcialo wchodzic na jakies forum ktore stoi na servie w domu (pewnie winda + siec osiedlowa = lol )

nie chodzi o to gdzie to stoi tylko wazne ze cos mozna sobą zaprezentować

forum przeszło ostatnio parę zmian i zapraszamy do rejestracji i korzystania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi