Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam!! Mam 50 zł na wychłodzenie kompa niech mi ktos powie co mozna za to kupic (no nie wiem może jakieś wentylatorki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nie zakladaj 2 watkow jednoczesnie!!!!!!! Napisz czym teraz chlodzisz a ja doradze ci co mozna z tym zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no więc ja chłodzę starym, standardowym od procesora wiatrakiem ale nieźle chłodzi 4821rpm a czasem nawet 8000 pare rpm no i wiatrak od zasilacza (codegen) ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ty jak mozna zakladac 2 tematy naraz ty zecie jeszcze nie zablokowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ty jak mozna zakladac 2 tematy naraz ty zecie jeszcze nie zablokowality nic nie powiedziales co moze mu pomoc, wiec tez zlamales regulamin. a od siebie powiem, ze mozesz kupic jakis nowy tani cooler na proca i jak kasy zostanie to wymienic ten co masz w zasilaczu na taki z kontrolą obrotów, a ten z zasilacza wsaszic pod zasilacz w obudowe puszczonego na 7v te operacje powinny zredukowac ci chalas i podniesc wydajność chlodzenia. musisz sie tylko dobrze pokrecic, zebys dobre wentyle w niskiej cenie kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 sory że załozyłem dwa tematy naraz ale jestem nowy na tym forum:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dzięki (że mnie wspomogłeś z tym złamaniem reg. fajny z ciebie gość) a nie wiesz jak założyć wentylator z przodu obudowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja polecam Falcon Rocka IV i jakis wentyl do zasilki powinno ci wyjsc jakies 50zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ja polecam dwa arctici po 15 zlotych + koszty przesylki [allegro.pl] a za reszte pojsc se do pubu i browarku sie napic ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dziękuje za podpowiedź napewno uwzględnię a jak załozyć jakiegos wiatraka z przodu i z tyłu obudowy?? bo jeszcze nikt mi nie powiedział;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 na gieldzie w wwa widzialem 3 wiatraki w panelu 5.25" czy jakos tak... znaczy zamiast cd/dvd... kosztowaly 35 PLN... a i na allegro tez jest cus takiego :] ..::Click here::.. ..::or here::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dziękuje za podpowiedź napewno uwzględnię a jak załozyć jakiegos wiatraka z przodu i z tyłu obudowy?? bo jeszcze nikt mi nie powiedział;-) Hehe bo to jest tak jak wytlumaczy komus jak sie biega :D otworz obudowe i wszystko bedzie jasne ;) Na kazdy wentylator (nie cooler czyli wentylator+proc bo to sie zaklada gdzie indziej;) ) przypadaja 4 srubki lub koszyk. Zerknij do obudowy ..... ;) Miejsca na wentyle: gora-tyl, przod-dol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 dzieki wielkie zaraz zobaczę :-) a jak niebędzie to dziury w obudowie wywierce :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 sory że załozyłem dwa tematy naraz ale jestem nowy na tym forum:-) nowy, czy nie nowy, regulamin jest dla wszystkich i trzeba go perzestrzegać to nie jest forum onetu czy inny podobny śmietnik, TUTAJ MA BYĆ IDEALNY PORZĄDEK ps. ostrzeżenie nr 1, przy drugim będzie owoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 przepraszam najmocniej już sie to nie powturzy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Daj mi te 50 zl a ja ci przez neta schlodze kompa :oops: :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Pipetka tu masz link równo 50 zeta :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24748695 , kupiłam dwa na przód i na tył luksus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 dzięi kasiunia :-) Fajna z ciebie kobitka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a jak zamontowałaś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja 2 razy w tym samym temacie umiesciles 2 posty pod sobą {umiesz edytować? - to taki przycisk zmien po prawej stronie posta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ja założyłam jeden na przodzie drugi na tył , spadek około 7 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pipetka-1 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ok dzięki pozdro :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo_14 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Hehe to samo pytanie co na początku tylko że ja mam ok 100zł :P Tylko że ja nie mam nawet o tym podstawowej wiedzy praktycznie 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 zalman 7000A -ALU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo_14 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 co to takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 pierwszy link w googlach - wystarczy sprawdzic... http://www.digital-daily.com/cooling/zalman-7000a/ sprawdz czy Twoja plyta obsluguje, jesli nie to polecam Falcon Rocka IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Po polsku bedzie latwiej: :arrow: Zalman CNPS 7000A-Cu :arrow: Zalman CNPS 7000A-AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...