Panek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Czy ktos wie czy Rosio dalej zajmuje sie kolportazem tych cudownych tasm termoprzewodzacych, czy moze ktos inny sie tym zajal? Czy ktos testowal dzialanie Dwustronna taśma samoprzylepna -miedziana bo nic nie moge znalesc na jej temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Z tego co wywnioskowalem z dotychczasowych opini na temat tego typu tasm, to nie warto zawracac sobie tym glowy. Lepiej zainwestowac w lepsza paste - arctic silver 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 wystarczyło zajrzeć w dział sprzedaż Lepiej zainwestowac w lepsza paste - arctic silver 5, ta jasne ciekawe ka tym przykleisz radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 wystarczyło zajrzeć w dział sprzedaż Lepiej zainwestowac w lepsza paste - arctic silver 5, ta jasne ciekawe ka tym przykleisz radiator Np na srodku pasta na rogach mozesz rzucic super glue :), czytalem ze ktos tak zrobil i ze pieknie mu do dzisiaj chlodzonko dziala. No ja wypowiadam tylko swoje zdanie. Wg mnie nie warto jest kupowac tych tasm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Jak instalowałem radiatorki na mem mojego FX'a to dałem tylko Arctic Ceramique i się trzyma, mimo że radiatory są "przyklejone" do dolnej części karty. Na mosfety i NB by to chyba nie podeszło, bo mogłyby się ześlizgnąć. Ale kropelka po rogach i pasta na środek to chyba dobre rozwiązanie - albo lepiej klej termoprzewodzący? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 albo lepiej klej termoprzewodzący?Tylko, że w przypadku spalenia czegokolwiek na gwarancji już ci jej nie uwzględnią - klej termoprzewodzący z tego co mi wiadomo jak przyklei to na amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 No zalezy jaki klej. Wszystkie mozna oderwac, tylko ze mozna z pamieciami lub bez :P Mam pod radiatorkami na mem tasme i sie sprawuje wyjatkowo dobrze, w kleje bym sie na gwarancji nie pakowal tak samo w kropelke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 No a supr glue czy kropelka nie pozbawi cię gwarancji Przecież wystarczy zobaczyć na innych elemntach jak się wgryza A taśma miedziana brzmi solidnie. Nieprawdaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to od kropelki to juz lepiej jakies zasiski normalnie zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Rosia sie nada zajmuje sprzedaza... dogadalem sie z Nim kaske wyslalem i czekam na tasme (tylko troche dluuuuuuugo to trwa :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 bartool to mu sie przypomnij , (ja nie miałem z nim zadnych problemoow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...