Baranek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam. Potrzebuje pomocy tzn. nie wiem jakie mam zamontowac chlodzenie na mojego Athlona 1400 mhz :?: Bede wdzieczny za wszystkie sugestie i propozycje... Pozdrawiam... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 na początek proponowałbym jakieś konwencjonalne (powietrzne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baranek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Temat chłodzenia jest dal mnie obcy..., wiec prosze o konkrety tzn. nazwe i cene sprzetu ktory moge kupic zeby procek mial jak najlepiej... z gory thenkz... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 jak juz tu wlazłeś to sie zabieraj z czytanie forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Temat chłodzenia jest dal mnie obcy..., wiec prosze o konkrety tzn. nazwe i cene sprzetu ktory moge kupic zeby procek mial jak najlepiej... z gory thenkz... Pozdrawiam... Hmm.. Uderz do Berkuta po FC domowe lub kup Mach'a za grubo ponad 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...