stasimon Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam Mam wielki problem z Radkiem 9100 (Saphire), nie wiem jakim cudem, ale podczas grania wylamaly mi sie 2 z wentylatorka! Nie wiem co teraz zrobic, Radek strasznie wyje... Chcialem wymienic go na inny wentylator ale nie mam pojecia jaki wybrac! Kolejny problem to gwarancja, mam ja jeszcze przez 1 rok, ale z takim wiatraczkiem to nic nie zwojuje jak cos sie popsuje! :( Jesli wymienie na inny radiator i wentylator to rowniez w razie czego nie przyjma mi Radka na gwarancje! :( Czy ktos z szacownych kolegow wymienial kiedys wentylatorek w swoim 9100? Moze macie niepotrzebny, ORYGINALNY wentylatorek od Randeona Saphire 9100? Chetnie odkupie go, oczywiscie za rozsadna cene! Ewentualnie gdzie mozna dostac inny radiator i wentylator do tego Radka? Moze ktos podac jakiegos linka? Szukalem w barwkompie ale oni tam przewaznie maja tylko mocowane na kolki a do tej karty musi byc niestety przyklejany... :( pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Szybciej bedzie Ci jakis inny dopasowac np z kieszeni@5V kupujesz wkrety w zelaznym i bedzie smigal powodzenia bo tamte strasznie halasuja pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Mam taką sama karte i wymieniałem wiatrak jakieś 2 tygodnie temu.W starym lozysko się zużyło i musiałem wymienić bo wył. Znalazłem wiatrak firmy Spire na giełdzie w Wawie, rózni sie od orginalnego tym że ma troche inne otworki na śróbki ale po małym pilnikowaniu pasuje idealnie i działa lepiej niz stary. Nie ruszałem radiatora bo jest przyklejony i zostawiłem go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...