radosuaf Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Wczoraj okazało się, że hałas, o który niesłusznie oskarżałem biednego Modecoma wydobywa sie z mojego dysku, którego talerze strasznie szumią, a głowica zagłusza wręcz całą resztę komputera. Idzie to jakoś wyciszyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 mozna ustawic tryb pracy - fast albo quiet programem amset.exe :) typowo do maxtora :) ale tak czy siak to jeden z najcichszych dyskow, wiec nie wiem czemu tak glosno pracuje u Ciebie - dziwne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Najgorsze, ze nie jest ani fast, ani quiet... Jest wolniejszy od Barracudy (minimalnie, ale jednak) , no i SPORO głośniejszy... UPDATE: normalnie SZOK!! wczoraj wykręciłem jedną śrubkę mocującą dysk do obudowy i nagle zaczął chodzic wyrażnie ciszej!!! Czy są jeszcze jakieś ciekawe i łatwe sposoby wyciszenia tego dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...