tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Wczoraj ostro dalismy czadu :D Troche musieliscie pobunkrowac jednostki, ale to dobrze oby wiecej takich niespodzianek. A jest o co walczyc - spogladajac dzisiaj na statsy w Orionie zaowazylem, ze tylko 4 druzyny maja nad nami przewage w postaci wiekszej sredniej :D Nie ma wiec co ukrywac mamy bardzo duze szanse wejascia przynajmniej do pierwszej 10. Tweaka. Dziekuje wszystkim za wsparcie i jeszcze raz zapraszam do owocnego liczenia. NIE WIEM ILE OSÓB Z TEAMU ZAGLADA NA FORUM, ALE UWAGA :!: JAKO ZE OD PARU DNI NIE MA ATLONA (JESLI KTOS MA JAKIES INFO NIECH MOWI) PRZESTAWCIE SETI DRIVERA ABY WYSYLAL JEDNOSTKI BEZPOSREDNIO DO BERKLEY (WLACZCIE OPCJE NO PROXY/SOCKS) jesli ktos chce sie przylaczyc to zapraszamy http://rafals10.w.interia.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 To moja zasługa bo znowu nie było netu przez Weekend i wysłałem wczoraj 46WU z 3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 To moja zasługa bo znowu nie było netu przez Weekend i wysłałem wczoraj 46WU z 3 dni.oby tak dalej :) BTW SPECJALNE POZDRO DLA ATLONA KTORY WLASNIE POSZEDL ZDAWAC MATURE :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Kiedyś mieliśmy ponad 100 WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Kiedyś mieliśmy ponad 100 WU.To też ja :lol: 6 dni przerwy bez netu (2 kompy po 50 WU) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to jakos niedawno bylo :?: bo nie pamietam :lol: moze ja tez zaczne kisic tak do 40 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja włąsnie tez kiszę juz do kilku dni bo chce jakiegos rekorda zrobic przed koncem tego projektu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Bunkrowane rekordy sie nie licza :PPP jaki mieliscie rekordowy sredni tygodniowy OO!! :P to jest juz bardziej miarodajne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 chociaz w jednym dniu wyslalismy najwiecej oprócz krisa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Bunkrowane rekordy sie nie licza :PPP jaki mieliscie rekordowy sredni tygodniowy OO!! :P to jest juz bardziej miarodajne ;) cholera wie :lol: ale starajcie sie cos :!: wczoraj "az" 23 WU :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Bunkrowane rekordy sie nie licza :PPPdokladnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 co sie nie liczą, a zreszta wali mnie to, tak sobie chcialem nazbierac i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 WOW widze ze juz 34 jednostki oddane :D Pochwalcie sie kto tyle wyslal. Aragorn to ty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja dzis wyslalem 4 do ATLONA. Troszke ukiszone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dziś wysłałem 35, ale chyba coś z aktualizacja strony jest nie tak i nie można się połączyć z statami na Berkeley Zacząłem liczyć jednostke na BIONIC, zreszta TarpaN i Fuxmen też liczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja nie licze po prostu chcialem sobie zobaczyc i wyslalem dwoie jednostki bo nie wiem czy to przejdzie do finalnej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 wczoraj znowu slabo :( cale 13 jednostek... postarajcie sie troche :!: a tak w ogole to ile osob z naszej druzyny zaglada na forum :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) .Ja :) .Ja :) .Ja :) .Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) .Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) .Ja :) .Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) .Ja :) .Ja :) .Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 8O ktos jeszcze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja :) .Ja :) .Ja :) .Ja :) .Ja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 to juz wiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chciałem raz napisać tylko coś sie nie chciała strona ładować, dużo razy nacisnalem wyslij, zrypalo sie. Sorki :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 to pousuwaj bo jak to jakis moder zobaczy to cie usunie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 W tym problem, że nie można usuwać postów, na które już ktoś odpowiedział :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 WLASNIE tez to zauwazylem dawniej sie chyba dalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Kurde, coś z nami słabo, wczoraj ino 3 WU. A co się z ATLONem dzieje :?: Jakoś go nie ma, żeby jednostki wysłać :?: :twisted: Róbcie wszyscy WC, kręcimy i liczymy :twisted: . A pozatym to Francja nas goni :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...