Gość Wintereq Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam Kupiłem ta Allegro taką pastę silikonową Arctic Cooling Silicone: http://img.allegro.pl/photos/oryginal/24/2...249734/24973423 teraz mam co do niej kilka pytań, chciałbym wyczyścić obecną pastę termiczną titana za 2 zeta, na szczęście mam spirit salicylowy i pałeczki, więc z tym nie powinno być problem, jednak chciałem zapytać: - czy ta pasta silikonowa będzie lepsza od zwykłej Titana? chciałbym ją nałożyć na CPU, a potem na radiator na NB zamiast kleju termoprzewodzącego dodawanego do Zalmanika NBJ47 i potem nałożyć jeszcze na SB gdzie mam oryginalny radiator EPoXa macie może jakieś recenzje dokładnie tej pasty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 :arrow: CZy nie dziwi cie brak odp.Poszukaj troszeczke. Ale ok. Ja mam taka paste i jestem zadowolony. Efekty prawie identyczne jak u goscia co ma srebrnego titana za 5zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...