J@reQ Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Pasy z tematu pojawiają się podczas grania w tedy gdy zakombinuje coś z procesorem, czy to z poziomu biosu czy ręcznie na płycie. Są to zazwyczaj poziome pasy. Wystarczy bardzo niewiele @927 MHz a nawet 918MHz, w miarę wzrostu przetaktowywania procesora pasów tych przybywa. Dodam, że mnożnik mam nadal zablokowany. Czy to znaczy, że jeżeli chce się pobawić w podkręcanie, to muszę zaopatrzyć się w nową kartę graficzną? Config jak poniżej. Poradźcie coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 A może reinstalka lub zmiana systemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 A może reinstalka lub zmiana systemu ? Raczej nie, bo po zmianie systemu z 98 na XP jest nadal to samo, a niedawno formatowałem i zgadnij- wciąż ten sam problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 :arrow: mi wyskakuja krzaki jak zabardzo podkrece grafike. jak proca krece wszystko jest git. w twoim przypadku moze byc na odwrot :( przyczyna moze byc rowniez grafika (nie wiem czy ja kreciles). co do systemu, to wedlug mnie nie jest to zalezne od tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 :arrow: mi wyskakuja krzaki jak zabardzo podkrece grafike. jak proca krece wszystko jest git. w twoim przypadku moze byc na odwrot :( przyczyna moze byc rowniez grafika (nie wiem czy ja kreciles). co do systemu, to wedlug mnie nie jest to zalezne od tego... CO do krecenia grafiki, to nie bardzo, bo zakładki mi zniknęły z taktowaniami :( (detonator 30.28), wiem, że istnieją aplikacje do kręcenia kart, ale po tym co widze, co się dzieje podczas grania już po podkręceniu proca, to nawet ich nie ściągałem. I nadal nie wiem czemu pasy latają lub błyskają. Chyba pożyczę od kumpla karte i zobaczę, jak się będzie zachwywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Widocznie Twoja karta nie lubi przetaktowanego AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Widocznie Twoja karta nie lubi przetaktowanego AGP. bardzo prawdopodobne ,mialem taki sam problem kiedy z 600 wskakiwalem na 810 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 móglbyś spróbowac odblokować mnożnik i puścic go na np 7x133 pewnie pójdzie a wtedy bedziesz miał standartowo taktowane AGP mój A850 chodzi na 7,5x133 bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...