rooland Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Potrzebuje szybko kupić owy zasilacz, a dokładniej "HPC-360-302-DF 360W". Miałem starego Codegena i mi sie spalił naszczeście tylko on :D ale ta wiadomośc mnie nie usatysfakcjonowała... mam kompa nie zbyt wygórowanego, ale troszkę podkreconego i z dużą ilości różnych pierdół i peryferi. Musze mieć go jak najszybciej bo jestem w trakcie pisania ważnej dla mnie pracy... Dziekuje i prosze o pomoc. Jak byście podawali gdzie prosiłbym również o cenę bo jednak nie mam jej za dużo. :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 www.rodex.pl pogadaj z nimi; pewnie nie maja od reki, ale szybko ci sprowadza; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Myślę że w Centralu na piętrze mają,kumpel się niedawno pytał i mieli,sam u nich kupowałem.Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 W sklepie komputerowym IDEAŁ na Rzgowskiej 57 maja od ręki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...